Tuotteet

Olemme jakaneet myymämme tuotteet neljään ryhmään:

Laboratoriokemikaalit

Honeywellin hankittua itselleen useita tuotemerkkejä täydentämään heidän laboratoriokemikaalivalikoimaansa myymme nyt näitä tuotteita, osaa suoraan varastostamme Suomessa. Ne täydentävät Honeywellin jo aiemmin toimittamia tunnettuja brändejä. Tunnetut tuotemerkit Fluka™, Riedel-de Haën™, Burdick&Jackson™, Chromasolv™, Hydranal™ ja TraceSELECT™ ovat saatavissa kauttamme.

Reagecon Diagnostics on johtava reagenssien ja standardiliuosten valmistaja. Tuotevalikoima käsittää mm. konduktiviteetin ja COD:n mittausliuoksia, eri spektroskopiamenetelmien käyttämiä standardiliuoksia ym. Myös tavalliset pH -liuskat ja testiliuskat metallisten epäpuhtauksien mittaamiseen ovat valikoimassa. Reagecon myy myös laitteita (mm. pH -mittareita, konduktiviteetin mittalaitteita ja hapenkulutusmittareita) ja elektrodeja.

Elektroniikkakemikaalit

Elektroniikkateollisuus käyttää toimittamiamme fotoresistejä, prosessikemikaaleja ja syövytysaineita mm. piirilevyjen, piikiekkojen, erikoisnäyttöjen ja antureiden valmistamiseen. Päämiehiämme ovat Kodak (hopeafilmit), Schlötter (galvanokemikaalit), Merck (nesteresistit ja apuaineet kuten kehitteet), Honeywell (puhdaskemikaalit) sekä MicroChemicals (nesteresistit).

Aloitimme toimintamme aikanaan näiden kemikaalien myynnillä ja ne muodostavat edelleen valtaosan maahantuonnistamme. Aikanaan valmistimme itse useita kemikaaleja piirilevyteollisuuden tarpeisiin Suomessa.

Pintakäsittelykemikaalit

Hanat, huonekalujalat ja -rungot, monet muut metalliset esineet saavat pintansa ja korroosiosuojansa elektrolyyttisissä prosesseissa erilaisten kemikaalien vaikutuksesta. Edustamme tällä alueella Schlötterin kemikaaleja, valikoima on laaja kattaen esikättelyaineet, tinan, kuparin, hopean, nikkelin, kromin, sinkin, ym. ym.

Schlötter on kansainvälinen yritys, jolla on tuotantoa useissa maissa mm. Euroopassa ja Aasiassa. Se valmistaa myös erikokoisia pintakäsittelylinjoja mm. Saksassa ja Ruotsissa.

Muut teollisuuskemikaalit

Tähän tuoteryhmään sisällytämme koko joukon erilaisia kemikaaleja, aina teknisistä ultrapuhtaisiin, jotka eivät kuitenkaan mahdu edellisiin tuoteryhmiin. Useat ovat kuitenkin jo mainittujen yritysten valmistamia, mutta eivät kaikki. Hankimme kemikaaleja tarpeen mukaan eri valmistajilta, osa on hyvinkin “eksoottisia”. Pidämme vahvuutenamme hyvää verkostoitumistamme, minkä muodostuminen on alkanut jo ennen yhtiömme perustamista yli 20 vuotta sitten.